Ræven går derude...

Co-produktion med Det Olske Orkester

En grum respektløs dukketeater-komedie for alle fra 8 år og op, baseret på virkelige middelalderlige hændelser!.

Ræven går derude
er en familieforestilling, der handler om Ræven, der altid narrer de andre dyr og udstiller deres hykleriske adfærd. Med en ny-skrevet tekst af Lotte Faarup, sættes Ræven i scene som fysisk, groft, kitschet og respektløst dukketeater. Det er en politisk, absurd og voldelig komedie med ræven som en charmerende og dejlig ukorrekt hovedperson, jo vist - men også en figur med en dobbelt natur, der leder tankerne hen på jungleloven i skolegården.

Manuskriptet er baseret på den franske "ræveroman" Roman de Renard, den danske En Ræffue Bog fra 1555. Danmarks måske bedste dukkemager Rolf Søborg Hansen kreerer dukker og scenografi og Torben Snekkestad komponerer ny musik.

Medvirkende
Manuskript og instruktion: Lotte Faarup Medvirkende: Annemarie Jeppesen, Bjarne Kalhøj, Øyvind Kirchhoff Scenografi og dukker: Rolf Søborg Hansen Kostumer: Camilla Lind Musik: Torben Snekkestad Lys: Raphael Solholm Frisenvænge Teknik og afvikling: James Kjølsen PR: Jon Auring Grimm Praktikant: Lærke Mejlgaard Scenografiværksted: Jon Gelting Projektleder: Charlotte Rindom
STØTTET AF    Statens Kunstraad Hvid Sort Jpg